Deze Limited-Edition Paint Collab is perfect voor de zomer.

Deze Limited-Edition Paint Collab is perfect voor de zomer.

Coming Soon, de New York City gevestigde meubelontwerp- en cadeauwinkel, is een van die plaatsen die een eindeloze hoeveelheid inspiratie en obsessie biedt. De curatie van de objecten en de super-punchy beelden hebben altijd onze aandacht. We waren dan ook blij met het nieuwste project: een limited-edition samenwerkingspalet van drie speelse, felle verfkleuren en op maat gemaakte T-shirts die passen bij het verfmerk Backdrop.

Elke kleur wordt geleverd in een op maat gemaakt cobranded verfblik met de bichon frise Cosi, die niet alleen de Coming Soon mascotte is, maar ons ook herinnert aan het dragen van een masker op de kenmerkende roestvrijstalen, rechthoekige verfblik van Backdrop. De verven zijn laag-VOC en Greenwise-gecertificeerd, en een deel van elke verkoop draagt bij aan de International Rescue Committee om ontheemde gezinnen te helpen in een aantal van de meest uitdagende plaatsen in de wereld-een oorzaak Backdrop is begaan met sinds de lancering in de herfst van 2018.

Met het gedeelde standpunt dat verf een centraal element van het ontwerp is dat kan dienen als gelijke delen artistieke expressie en functie, is het palet Coming Soon’s eerste verfpartnerschap tot nu toe. U kunt de kleuren op Backdrop en Coming Soon’s online winkels en op Coming Soon’s winkellocatie in de Lower East Side, die open is op afspraak of voor afhalen. In een echte collab tussen Backdrop’s man en vrouw cofounders Natalie en Caleb Ebel en Coming Soon vrouw en vrouw cofounders Helena Barquet en Fabiana Faria, werd elke kleur gecreëerd om op zichzelf te staan of gebruikt te worden voor accentmuren, vormen en lijstwerk.

Clare wil dat je zijn volgende kleur verf kiest Hier is hoe u uw houtmeubilair er verontrustend uit kunt laten zien.
Comments are closed.